Du kan nu møde mig i de dejlige lokaler i RO terapi&yoga på Frederiksberg

Fra stress til ro og balance

Mest af alt savner du at være dig, at være mere glad og have mere overskud til det, du holder af.

Jeg kan hjælpe dig med at komme igennem stress og genfinde en hverdag med mere ro, balance og overskud til det, du også har lyst til.

Temaer vi arbejder med, når vi bevæger os fra stress til RO og Balance

Sådan foregår en session

Jeg møder dig i dejlige lokaler i RO terapi og yoga, hvor du også har mulighed for at gå til yoga, der er afstressende for både krop og sind. Da stress sætter sig i kroppen, inviterer vi kroppen med i behandlingen eventuelt i form af krops – og åndedrætsøvelser eller en yogastilling, der er god mod stress. Jeg anvender kun metoder, der passer til dig. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i forløbet.

Stress er en naturlig tilstand, men er vi i tilstanden af stress for længe, kan det blive usundt. Der er mange årsager til, at vi får stress. Det kan blandt andet være ydre belastninger, dårlige relationer, livskriser, arbejdsmæssige forhold eller for mange bekymringer.

Min tilgang til stress er, at det er en naturlig reaktion på noget, som er for meget for os. Det er derfor vigtigt for mig, at du ikke føler dig forkert, som vi ofte kan komme til, når vi er stressramte. Det er ikke en skam at have stress husk på, at mange mennesker i Danmark går gennem en periode med stress, der kræver støtte for at komme igennem det.

Få din livskvalitet tilbage

Først og fremmest handler det om, at du skal få det bedre, så du kan få din livskvalitet tilbage. Et stressforløb kræver ofte 7 – 10 sessioner. Jeg arbejder psykoterapeutisk og ud fra metoden fra Forebyg Stress, der er den eneste stresscoach uddannelse med videnskabelig evidens baseret på resultater fra forskningsprojektet IBBIS. Du kan læse mere om metoden på www.forebygstress.dk. Forløbet tilbydes både med fysisk fremmøde og som online forløb.

Min erfaring er dog, at når vi arbejder med stress, kan der være temaer, der kræver yderligere psykoterapeutisk behandling. Nogle opdager nye sider af dem selv, som de gerne vil fortsætte med at arbejde med. Den mulighed tilbydes også.

“To be beautiful means to be yourself.
You don’t need to be accepted by others.
You need to accept yourself.”

- Thich Nhat Hanh