Du kan nu møde mig i de dejlige lokaler i RO terapi&yoga på Frederiksberg

Jeg har selv gået vejen
Og det gør jeg fortsat!

Jeg har også oplevet kriser i mit liv. Jeg ved hvordan, det er at stå alene med sine børn, at miste, at føle sig forkert og ikke god nok, at være ramt af stress og at tabe sig selv i angst og bekymringer. Men jeg ved også noget om at holde ud, og at det er muligt at komme igennem kriser med den rigtige hjælp og støtte.

Jeg er uddannet psykoterapeut med en neuroaffektiv tilgang fra PUC samt stresscoach fra Forebyg stress. Jeg har suppleret min uddannelse med diverse uddannelser og kurser inden for psykologi/terapi samt spiritualitet og yoga. Og jeg fortsætter, da jeg simpelthen ikke kan lade være med at lære nyt og udvikle mig.

Psykoterapeut Trine Misser | Terapi, stressbehandling og forløb

Min baggrund og erfaring

Oprindeligt er jeg uddannet cand.ling.merc.comm (spansk og kommunikation) fra CBS. Jeg har mange års erfaring fra en international sundhedsforsikringsvirksomhed med rådgivning og samtaler med mennesker i krise.

Jeg har så længe, jeg kan mindes, interesseret mig for psykologi og menneskelig udvikling, hvilket også er hovedårsagen til, at jeg har valgt at blive psykoterapeut, hvorfra jeg har flere års erfaring med terapeutiske samtaler.

Dertil kommer, at jeg har erfaring med samtaler med psykisk sårbare og pårørende, da jeg er frivillig rådgiver i Psykiatrifonden.

Jeg er meget optaget af psykologisk og spirituel udvikling samt livets eksistentielle spørgsmål. Jeg er især optaget af, hvordan vi finder ind til vores inderste kerne, så vi kan leve mere i overensstemmelse med os selv, vores værdier og kontakt til vores hjerte.

Jeg bor sammen med mine to børn på henholdsvis 14 og 19 år. Jeg holder af det nære som en god cafe latte, bare tæer i græsset, langsommelighed, forårssolen der varmer, og alt der smager godt.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening. Jeg er underlagt tavshedspligt og følger foreningens etiske retningslinjer.

Jeg modtager løbende supervision i forhold til mit terapeutiske arbejde.

in this earth
in this immaculate field
we shall not plant any seeds
except for compassion
except for love

- Rumi