Du kan nu møde mig i de dejlige lokaler i RO terapi&yoga på Frederiksberg

Livet kan være svært,
men det er værd at leve

Vi møder udfordringer på vores vej. I perioder befinder vi os i krise og har brug for støtte til at komme igennem det. I perioder med overskud kan vi være nysgerrige på at gå på opdagelse i, hvem vi faktisk er, og hvad der hindrer os i at være dem, vi oprindeligt er.

Måske står du midt i en skilsmisse, måske bekymrer du dig hele tiden, måske kæmper du med et lavt selvværd. Det kan også være, at du ikke kan mærke, hvem du er, og hvad du har lyst til. Eller måske mangler du ro og balance i din hverdag.

Psykoterapi kan hjælpe dig gennem livskriser, men også være støtte til en personlig udviklingsrejse, der øger din bevidsthed om dig, og hvem du er.

Problemstillinger,
vi kan arbejde med i terapi:

Jeg møder dig som den, du er

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i rummet og i kontakten til mig. Jeg lægger vægt på, at du føler dig set, mødt og anerkendt i de problematikker, som netop du kommer med. Relationen og kemien mellem os som terapeut og klient er vigtig, da det er i den gode relationelle kontakt, helingen og forandringerne finder sted.

Det betyder meget for os som mennesker, at vi føler os set og mødt.

Jeg støtter dig i de problematikker, du kommer med, så du ikke skal gå alene. Sammen går vi på opdagelse i dine mønstre og det, som er svært. Vi finder frem til dine ressourcer og livsværdier, og lader dem lede dig som et fyrtårn mod den forandring, du ønsker dig.

Sådan arbejder jeg

Jeg arbejder med stort fokus på relationen og ressourcer. Jeg tager her udgangspunkt i dig, din situation og det, der virker for dig.

Foruden samtaleterapi benytter jeg mig af metoder som compassion, familieopstilling, kunstterapi og neuroaffektiv psykoterapi.

Vi inviterer kroppen og sanserne ind i terapirummet og går sammen på opdagelse i, hvad du mærker, hvordan du mærker det, og hvor i kroppen du finder dit trygge sted.

Når vi inddrager kroppen i terapien, integrerer vi den problematik, vi arbejder med, så det ikke bare forstås, men også mærkes.

“I now see how owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing that we will ever do.”

Brené Brown